loader image

Stugor

HERRGÅRDSLIV

Det finns möjlighet för er att bo i fina stugor på campingområdet. Stugorna är 4-6 bäddars och ligger på adressen Presterudsallén 2, 681 55 Kristinehamn som är knappt två km från Kristinehamns Arena där matcherna spelas. Ni behöver ta med sängkläder och handduk till stugorna men det finns möjlighet att köpa till sängkläder, meddela oss om ni önskar det. 

Incheckning till stugorna görs i receptionen innan kl. 15.00 på fredagen, kommer ni senare så får ni nycklarna och information till ert boende nere i Kristinehamn Arena. 

Bor ni i stugorna så äter ni frukost på herrgården som ligger på campingområdet, lunch och middag serveras på vandrarhemmet där sovsalarna ligger (se adress nedan). Observera att vi delar in er i stugorna efter tillgång på de.

SOVSAL

KRONGÅRDEN

Om ni väljer att bo i sovsal så är det på vandrarhemmet där rummen rymmer 16-20 personer/rum. Dusch och toalett ligger i anslutning till rummen. Det finns våningssängar i rummen med madrass, täcke och kudde. Ni behöver ta med egna sängkläder och handduk.  

Adressen hit är Kasernvägen 7, 68154 Kristinehamn och det ligger knappt två km från Kristinehamn Arena där matcherna spelas. 

Incheckning sker i receptionen och receptionen är bemannad 24/7. Det finns gemensamhetsutrymmen med möjlighet till spel, häng eller genomgångar i huset. Alla måltider kommer serveras i samma byggnad som sovsalarna vilket är väldigt bekvämt för er.