loader image

Boende & AVGIFTER

ANMÄLNINGSAVGIFTER

VILLKOR OCH PRISER

3995 kr/lag – Vi skickar faktura till den e-mailadress som ni anmält er lag med, fakturan ska vara betald 10 dagar efter att den skickats ut.

Deltagarkategorier Kristinehamn:

 • Premium: 2545 kr/person. Ca 40 kvm, största stugorna som finns, två separata sovrum plus en extra bädd. 4 bäddar. 
 • Standardplus: 2390 kr/person. Ca 25 kvm. 4-6 bäddar. Fina, moderna stugor. Sovrum + sovloft/extra rum i anslutning till stugan.
 • Standard: 2190 kr/person. Ca 25 kvm. Bra, klassiska stugor med våningssängar i ett rum.
 • Klassisk: 1990kr/person. Nyrenoverade 4-bäddsstugor med våningsängar i ett rum. (Obs ingen dusch i stugan men servicehus precis utanför). Dusch finns även i ert egna omklädningsrummen i Arenan.
 • Sovsal: 1990 kr/person. Vi har sovsalar från 6-24 bäddar. Vi kan fördela ledare i mindre rum och spelarna i större rummen vid önskemål och i mån av plats.
 • Lokala lag utan mat: 495 kr/person (Innefattar tillgång till äventyrsbad samt eget omklädningsrum under hela helgen).
 • Lokala lag med mat: 695 kr/person (Innefattar lunch lördag och söndag, tillgång till äventyrsbad samt eget omklädningsrum under hela helgen).

* I alla stugor finns kök, matplats och badrum. Det finns möjlighet att köpa till sängkläder och städning. Meddela oss inför besöket.

I deltagaravgifter med boende ingår logi två nätter, sex måltider, äventyrsbad, omklädningsrum och en fantastisk fotbollscup.

För lokala lag ingår lunch, äventyrsbad, omklädningsrum och en fantastisk fotbollscup. Observera att vi har begränsat med platser för lokala lag. *Begränsat antal platser i stugor, först till kvarn gäller.

En delfaktura kommer att skickas ut 6 månader innan cup. Därefter kommer slutbeloppet 6 veckor innan cupen och ska vara betald inom 10 dagar.

Deltagarkategorier Systemairhallen:

 • Sovsal: 2195 kr/person. Vi har sovsalar från 6-24 bäddar. Vi kan fördela ledare i mindre rum och spelarna i större rummen vid önskemål och i mån av plats.
 • Lokala lag utan mat: 495 kr/person.
 • Lokala lag med mat: 695 kr/person (Innefattar lunch lördag och söndag).

I deltagaravgifter med boende ingår logi två nätter, fem måltider och en fantastisk fotbollscup.

Observera att vi har begränsat med platser för lokala lag. 

En delfaktura kommer att skickas ut 6 månader innan cup. Därefter kommer slutbeloppet 6 veckor innan cupen och ska vara betald inom 10 dagar.

Deltagarkategorier Eckeröhallen:

 • Hotellboende Eckerö: Från 2495 kr/person. Priset inkluderar boende i flerbäddsrum. (tre eller fyrbäddsrum). Mot tillägg på 300 kr/natt och person kan boende i dubbelrum ordnas. För enkelrum är merkostnaden 600 kr/natt.
 • Hotellboende Mariehamn: Från 2350 kr/person. Priset inkluderar boende i flerbäddsrum. (tre eller fyrbäddsrum). Mot tillägg på 300 kr/natt och person kan boende i dubbelrum ordnas. För enkelrum är merkostnaden 600 kr/natt.
 • Lokala lag utan mat: 495 kr/person.
 • Lokala lag med mat: 695 kr/person (Innefattar lunch lördag och söndag).

I deltagaravgifter med boende ingår logi två nätter, fem måltider och en fantastisk fotbollscup.

Observera att vi har begränsat med platser för lokala lag. 

En delfaktura kommer att skickas ut 6 månader innan cup. Därefter kommer slutbeloppet 6 veckor innan cupen och ska vara betald inom 10 dagar.

AVBOKNINGSREGLER

 • Avbokning vid mer än 4 månader innan cupen – Ni får tillbaka 100 % av anmälningsavgiften och deltagaravgift.
 • Avbokning vid mindre än 4 månader innan cupen – Ni får tillbaka 50 % av anmälningsavgiften och deltagaravgift.
 • Avbokning med mindre än 3 månader av cupen så betalas ej anmälningsavgiften och deltagaravgift tillbaka.

För deltagaravgiften enskild spelare gäller följande (exempelvis vid sjukdom):

 • Avbokning vid mer än 2 veckor innan cupen – Ni får tillbaka 100 %
 • Avbokning vid mindre än 2 vecka innan cupen – Ni får tillbaka 50 %
 • Avbokning vid mindre än 1 vecka innan cupen så återbetalas ej deltagaravgiften

FÖRSÄKRING

Varje lagledare är skyldig att tillse att samtliga deltagare är försäkrade på planen. Varje enskild deltagare ansvarar för sin personliga försäkring utanför planen. Luxcuper har inga kollektiva försäkringar som täcker skador, sjukdomar, stölder eller skadegörelse.

INSTÄLLD TURNERING

Luxcuper är inte återbetalningsansvarig, och är inte heller ansvarig för ekonomisk förlust eller skada, som kan uppstå på grund av händelser som ligger utanför Luxcupers kontroll, exempelvis krigsliknande händelse, eldsvåda, översvämning, avbrott i allmänna kommunikationer, myndighetsåtgärd, strejk, eller andra force majeure-händelser.

Stugor

HERRGÅRDSLIV

Det finns möjlighet för er att bo i fina stugor på campingområdet. Stugorna är 4-6 bäddars och ligger på adressen Presterudsallén 2, 681 55 Kristinehamn som är knappt två km från Kristinehamns Arena där matcherna spelas. Ni behöver ta med sängkläder och handduk till stugorna men det finns möjlighet att köpa till sängkläder, meddela oss om ni önskar det. 

Incheckning till stugorna görs i receptionen innan kl. 15.00 på fredagen, kommer ni senare så får ni nycklarna och information till ert boende nere i Kristinehamn Arena. 

Bor ni i stugorna så äter ni frukost på herrgården som ligger på campingområdet, lunch och middag serveras på vandrarhemmet där sovsalarna ligger (se adress nedan). Observera att vi delar in er i stugorna efter tillgång på de.

Picasso

Picasso

Båthus

Alléstugan

Matsal

Samlingsrum

SOVSAL

RECEPTION

SOVSAL

KRONGÅRDEN

Om ni väljer att bo i sovsal så är det på vandrarhemmet där rummen rymmer 16-20 personer/rum. Dusch och toalett ligger i anslutning till rummen. Det finns våningssängar i rummen med madrass, täcke och kudde. Ni behöver ta med egna sängkläder och handduk.  

Adressen hit är Kasernvägen 7, 68154 Kristinehamn och det ligger knappt två km från Kristinehamn Arena där matcherna spelas. 

Incheckning sker i receptionen och receptionen är bemannad 24/7. Det finns gemensamhetsutrymmen med möjlighet till spel, häng eller genomgångar i huset. Alla måltider kommer serveras i samma byggnad som sovsalarna vilket är väldigt bekvämt för er. 

sv_SESwedish