loader image

TULPANKUNGEN

Tjäna pengar till laget och lagkassan

Tulpankungen hjälper er att tjäna pengar till fotbollslaget och har nu samlat alla dom största fotbollscuperna på ett och samma ställe, ni kan läsa mer här.

Oliveriet

Älskar du också Italien och italiensk mat?

Vi, Jenny och Andrea med personal, erbjuder en äkta italiensk matupplevelse på Värmlands enda äkta italienska restaurang, pizzeria och deli mitt i centrala Kristinehamn och nu också i centrala Karlstad.

Kom och smaka på våra härliga delikatesser, mat och viner med fokus på Andreas hemö Sardinien. För bokning eller oliveriet.se.

MASTMAGASINET

Välkommen till Mastmagasinet

På en minuts gångavstånd från Kristinehamns centrum hittar ni oss i det mysiga och charmiga Kvarteret Vågen alldeles intill Varnan som långsamt flyter fram genom Kristinehamn. Här kan ni njuta av veckans lunch under vardagar, och kvällar erbjuder vi à la carte med utgångspunkt i lokala råvaror. Välkommen!  För bokning, ring: 0550-803 40 eller mastmagasinet.com

OLIVPRINSEN

Behöver ditt lag tjäna pengar till lagkassan?

Olivprinsen hjälper skolklasser, lag och föreningar att tjäna pengar genom att sälja olivolja. Vår olivolja är prisbelönt, håller mycket högkvalitet och är lättsåld!

Tjäna enkelt mycket pengar till laget eller klassen. Besök vår hemsida för mer information, www.olivprinsen.se

KIRRAT OCH KLART

Tjäna pengar till laget och lagkassan

Behöver ni tjäna pengar till laget, föreningen eller skolklassen kan Kirrat och Klart hjälpa er att snabbt, tryggt och enkelt tjäna ihop pengarna ni behöver genom att sälja ljus och kaffe med oss.

Lättsålda produkter, alltid 50% i förtjänst
Sälj handstöpta herrgårdsljus, exklusiva doftljus, klassiska kronljus och svenskt delikatesskaffe. Våra produkter har alltid stor efterfrågan och är väldigt lättsålda, men bäst av allt – ni får alltid 50% i förtjänst hos.

För mer information besök oss på kirratochklart.se

sv_SESwedish