loader image

BUS4YOU

BOKA DIN BUSSRESA MED BUS4YOU

Hitta din resa till och från våra cuper. Vy bus4you är ett expressbussföretag som kör till flera populära destinationer i Sverige, Norge och Danmark. De erbjuder trygga bussresor med högsta komfort till ett schysst pris. De senaste elva åren haft Vy bus4you haft persontransportens nöjdaste kunde enligt mätningar gjorda av SKI.

Läs mer på www.bus4you.se

Park hotell

Bra boende i Kristinehamn

När du kommer till Park Hotell ska det kännas som att komma hem. Vi månar om en familjär, hemtrevlig känsla. Hotellet, som invigdes 1934, har renoverats varsamt och vi gör vårt bästa för att återställa 30-talsstilen i gemensamma utrymmen. Våra gäster uppskattar att våra bekväma hotellrum är tysta och vi får beröm för att det är rent och fräscht. Vår lounge är ett omtyckt vardagsrum där du gärna kan ta med något eget att dricka medan du läser tidningen, ser på TV eller bara kopplar av.

Läs mer på park-hotell.nu

VISIT KRISTINEHAMN

Kristinehamns Turistbyrå

Kristinehamns turistbyrå är en mötesplats. Här kan du ladda mobilen, få tillgång till fritt WiFi, använda BigPad och mötas. Du är naturligtvis även välkommen att få tips och inspiration om Kristinehamn och övriga Värmland. Vi tycker om att hjälpa dig.

Du kan också köpa lokala evenemangsbiljetter, souvenirer, lokala hantverk, vykort, frimärken, fiskekort, kulturarvskort, kartmaterial, böcker och mycket mer. Kristinehamns turistbyrå är en del av det kommunala bolaget Närsam.

Läs mer på visitvarmland.com/kristinehamn/ Ladda även ner vårt infoblad här!

TULPANKUNGEN

Tjäna pengar till laget och lagkassan

Tulpankungen hjälper er att tjäna pengar till fotbollslaget och har nu samlat alla dom största fotbollscuperna på ett och samma ställe, ni kan läsa mer här.

Oliveriet

Älskar du också Italien och italiensk mat?

Vi, Jenny och Andrea med personal, erbjuder en äkta italiensk matupplevelse på Värmlands enda äkta italienska restaurang, pizzeria och deli mitt i centrala Kristinehamn och nu också i centrala Karlstad.

Kom och smaka på våra härliga delikatesser, mat och viner med fokus på Andreas hemö Sardinien. För bokning eller oliveriet.se.

MASTMAGASINET

Välkommen till Mastmagasinet

På en minuts gångavstånd från Kristinehamns centrum hittar ni oss i det mysiga och charmiga Kvarteret Vågen alldeles intill Varnan som långsamt flyter fram genom Kristinehamn. Här kan ni njuta av veckans lunch under vardagar, och kvällar erbjuder vi à la carte med utgångspunkt i lokala råvaror. Välkommen!  För bokning, ring: 0550-803 40 eller mastmagasinet.com

OLIVPRINSEN

Behöver ditt lag tjäna pengar till lagkassan?

Olivprinsen hjälper skolklasser, lag och föreningar att tjäna pengar genom att sälja olivolja. Vår olivolja är prisbelönt, håller mycket högkvalitet och är lättsåld!

Tjäna enkelt mycket pengar till laget eller klassen. Besök vår hemsida för mer information, www.olivprinsen.se

KIRRAT OCH KLART

Tjäna pengar till laget och lagkassan

Behöver ni tjäna pengar till laget, föreningen eller skolklassen kan Kirrat och Klart hjälpa er att snabbt, tryggt och enkelt tjäna ihop pengarna ni behöver genom att sälja ljus och kaffe med oss.

Lättsålda produkter, alltid 50% i förtjänst
Sälj handstöpta herrgårdsljus, exklusiva doftljus, klassiska kronljus och svenskt delikatesskaffe. Våra produkter har alltid stor efterfrågan och är väldigt lättsålda, men bäst av allt – ni får alltid 50% i förtjänst hos.

För mer information besök oss på kirratochklart.se

sv_SESwedish