loader image

samarbets CUPER

Saku Spring

Saku Spring 2023 är en internationell ungdomsturnering, där arrangörernas avsikt är att skapa perfekta förutsättningar för lagen, så att de kan koncentrera sig på att spela fotboll, utan att behöva oroa sig för boende, catering och transport.

Haapsalu Football Festival

Haapsalu Football Festival är en årlig sommarfotbollsturnering som äger rum för andra gången 2023 och spelas i den vackra estniska semesterorten Haapsalu. Huvudarrangör av turneringen är Reval Sport Tours som har lång erfarenhet av att arrangera internationella ungdomsturneringar och läger.

Saku CUP

Saku Cup är en internationell ungdomsturnering, där arrangörernas avsikt är att skapa perfekta förutsättningar för lagen, så att de kan koncentrera sig på att spela fotboll, utan att behöva oroa sig för boende, catering och transport.

Reval Cup

Reval Cup är en internationell ungdomsturnering, där arrangörernas avsikt är att skapa perfekta förutsättningar för lagen, så att de kan koncentrera sig på att spela fotboll, utan att behöva oroa sig för boende, catering och transporter.

BP Volkswagen Cup

Vårt mål är att erbjuda en cupupplevelse för både svenska och internationella lag med väldigt hög kvalité på hela arrangemanget. Vi ser fram emot att ha riktigt duktiga lag på plats i sommar.

SAKNAS NÅGON CUP?

Tycker du att det saknas någon cup eller åldersklass? Skriv då till oss genom att klicka på länken nedan så försöker vi hitta ett cuptillfälle för detta. Vi får många förfrågningar men försöker alltid hitta bra lösningar.

sv_SESwedish