loader image

OM LUXCUPER

OM OSS

Definitionen av Lux
Lux (lx) är SI-enheten för illuminans (belysningsstyrka). En lux är definierad som en lumen per kvadratmeter.

För oss betyder Lux att vi ger det lilla extra. Vi brinner för allt vad arrangemang och ungdomscuper är. Luxcuper vill skapa en helhetsupplevelse för er som ni sent glömmer.

Vi lever efter vårt eget ordspråk – LUX
Kvalité, glädje och energi! Vi vill ge er en helhetsupplevelse, för spelarna, ledarna och självklart åskådarna. Vi älskar det vi gör och vi vet hur mycket upplevelsen kring cupen betyder. Efter många års erfarenhet av både bra och mindre bra arrangemang så har vi hittat ett koncept som ni kommer tycka om.  

Rekommendationer

Vi har varit på Luxcupers arrangemang tre år i rad vilka vi kan lämna våra varmaste rekommendationer för. Väldigt genomtänkta arrangemang där man verkligen har tänkt igenom det mesta som är viktigt, såsom snabba svar på frågor innan och under cuper, passande spelschema, erfarna och bra domare och sist och inte minst så skapar de en väldigt trevlig och välkomnande atmosfär under sina arrangemang

Tommy Rolke Tränare

IFK Lidingö P06

Vi har varit på Luxcupers arrangemang sedan dom startade sin verksamhet. Det har alltid varit proffsigt arrangerat och välkomnade atmosfär. Innan cuperna har det varit tydlig information och snabba återkopplingar. Man har även satsat på utbildade och bra domare vilket gör att matcherna flyter på ett smidigt sätt. Ett plus är också det fina boendet och bra spelscheman. Vi kan lämna våra allra bästa rekommendationer för Luxcuper!

Patrik Dolk Tränare

IF Brommapojkarna P08

Vi vill rikta ett stort tack till hela organisationen för en mycket väl genomförd cup. Det märks att ni kan arrangera cuper och att ni gjort det ett stort antal gånger. När allt runt om kring funkar kan vi ledare fokusera på laget och matcherna och inte behöva bry oss om logistiska saker eller andra saker runt omkring.

Carl Emanuelsson Tränare

GIF Nike F07

Jag har varit på många cuper under mina 16 år som tränare på både bredd och elit nivå. Cupen ni arrangerade är riktigt proffesionellt och väldigt strukturerad med förutsättningar på högsta klass!

Ferhat Boz Sportchef

Vendelsö IK F08

Vi i FC Bellevue vill tacka er för en fantastiskt genomförd cup. Vi hade otroligt kul och grabbarna blev imponerade av hur proffsigt ni fick dem att känna sig. Vi lär definitivt ses igen. Återigen tack från alla oss.

Stanislav Sevcuk Tränare

FC Bellevue P11

sv_SESwedish