loader image

Ålands FINASTE ARENA

Käringsundsvägen 85, AX-22270 Eckerö

Hallen är tempererad till ungefär 16-19 grader och ger er utmärkta förutsättningar för matchspel mitt i vintern. 

Åskådarna tar plats på läktaren på långsidan av planen, ingen publik på långsidan eller på springbanorna. Uppvärmning sker på löparbanorna utan boll. I hallen finns även en servering med bra utbud så som kaffe, mackor, sallader osv. Hitta hit!

Övriga aktiviteter

Önskar ni utföra aktiviteter mellan era matcher är ni välkomna att kontakta oss för hjälp med bokning, det finns gym i hallen.

Priser & Övrig information

Anmälningsavgift: 3795 kr/lag

Boende & priser spelare/ledare: Från 2250 kr/person
Spelare och ledare bor på Eckerö Hotell bara några hundra meter från arenan eller på Hotell Savoy i Mariehamn som ligger 30km från arenan. Priset från 2 250 kr/person och inkluderar boende i flerbäddsrum. (tre eller fyrbäddsrum). Mot tillägg på 300 kr/natt och person kan boende i dubbelrum ordnas. För enkelrum är merkostnaden 600 kr/natt.

Transport för spelare/ledare mellan Eckeröhallen och Mariehamn ordnas av respektive lag. Arrangören kan ordna transport till självkostnadspris. 

Måltider:
I deltagaravgiften ingår middag fredag kväll, frukost, lunch och middag under lördagen samt frukost på söndagen. För lagen som bor i Mariehamn så serveras lunchen på lördagen i Eckeröhallen, anpassas utefter spelschemat. Resterande måltider serveras på boendet.

Båtresa:
I priset ingår inte båtbiljetter men vi hjälper till att boka till ett förmånligt pris både tur och returresa för spelare och ledare med Eckerölinjen (Grisslehamn – Eckerö) eller båtresan med Viking Line (Åbo-Mariehamn-Åbo). För bil tillkommer en kostnad på 54€ (Åbo-Mariehamn-Åbo) eller 36€ (Grisslehamn-Eckerö-Grisslehamn).

 

sv_SESwedish